Min måndag

Det är inte jag som har struntat i bloggen – det har krånglat prick hela dagen idag också, med både bilduppladdning och inloggning. Men nu ser allt bra ut för er va? <3

Det har hur som helst varit en SÅ FIN dag, en minusgrad, snö och strålande sol. Kolla bara på den här bilden jag knäppte när jag var på väg till jobbet i morse: img_7223.jpg

Jag hade en sån lyckokänsla när jag klev in på kontoret i morse. I vår reception, där man också fyller på kaffekoppen, är det glasväggar och när jag blev bländad av vintersol och fyllde på morgonens andra kopp greps jag av sån glädje över platsen jag befinner mig på i livet nu. Ett alldeles nytt vuxenliv är svårt och känslomässigt slitande på många sätt, men fyllt av så oändligt många fler dimensioner än barndom och tonår.

Det jag också påmindes av var att slitiga universitetsår leder till att man får jobba med något man faktiskt tycker är riktigt roligt. Min morgon bestod av att skapa content för journalister och influencers i USA för ett projekt som ska lanseras där. Mitt vuxenliv har börjat ♥

Vid tolv slutade jag (jag jobbar ju bara 50% i och med studierna) och då åkte jag till Soraya. VILKEN lyx att få hänga med henne i detta vädret. Tyvärr låg min mobil på laddning i sadelkammaren så jag har inga vinterbilder på henne :( Vi tog dagens promenad på ett snötäckt fält, vid några tillfällen fick jag skälla på henne med sträng röst för att hon var på väg att köra ett stegrings-race av vinterlycka – mindre kul när man står bredvid med ett litet rep i handen :)) Vill inte tänka på hur det kommer bli att sitta upp på henne efter min vinterresa… När jag kommer hem långsam, solbränd och med semesterkilon – då lär första ridturen på Raya väcka mig från semesterlunken.. 😉

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title