Ton i ton

*Varning för ytligt inlägg* – hehe! 
När jag bytte gren från dressyr till hoppning kändes tävlingsoutfiten så tråkig. Som hoppryttare hade jag otaliga så kallade ”tävlingsset” med färgglada schabrak matchade till benskydd, pannband och något bling på martingalen. Nu älskar jag dressyrens stilrenhet där de minimala detaljerna är det som gör skillnad.

Jag utgår ifrån att ingen missat hur min frack ser ut vid det här laget ( 😉 ), jag ska lägga upp en youtubefilm med alla detaljer på den med jag gör nog det i samband med 2018’s första tävling, men den går ju i kalla toner. Svart, kall ljusrosa och svart/silvrigt bling. Dock tycker jag att Soraya är SÅ mycket finare i varma toner – så nu har jag nog, efter mycket om och men, bestämt mig för att hon får behålla det.

Jag tycker att det är viktigare att hästen får färger och toner som förstärker uttrycket och färgen än att allt ska hypermatchas. Hon har champagnefärgade stenar på sitt kandar och tävlar alltid i bruna/beiga toner som är såå fint till hennes mörka päls och gula mule. Titta bara ♥♥IMG_1139 IMG_1179

De två sakerna jag successivt vill köpa till vår tävlingsoutfit (prioriteringslista: 1. lägenhet 2. tävlingsoutfit haha) är: BLOGGYtvå

Lackade stövlar och ett mässingfärgat kandar. Hade inte det varit pricken över min och Rayas tävlingsoutfit..? 

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title