Onsdagsmorgon

IMG_7228 IMG_7238 IMG_7239 IMG_7247..ska vi kalla det office goals? 
På onsdagar dukas det upp varma surdegsbröd, färsk frukt, goda ostar, juicer, yoghurt och kaffe i vår reception. På utsidan är det snöstorm och på insidan jobbar jag med pressreleaser. Mys.

Soraya får nöja sig med att joggas lätt i ridhuset idag, jag önskade att vi kunde gå ut och rida på ett snötäckt fält men hon har varken snösulor eller är tam nog för det efter sina lugnare veckor 😉 Ikväll ska jag gå ut och dricka vin med Anna, och fira att vi fick bästa betyg på vår senaste tenta. Vilken onsdag, va! ♥ Hoppas att ni också har en fin dag framför er – jag har inte hunnit läsa era kommentarer angående att adoptera en hund eller köpa en valp, jag ska göra det när jag slutar sen. TACK för alla kommentarer!

blogstats trackingpixel
Comments 2
 • Emma

  Hej Linn!
  Läst din blogg sååå länge och slutar inte imponeras av dig!
  En dilemma som jag står inför som jag tänkte du tänkte att du kunde ge dina synpunkter på.
  Min bästa vän har sökt en tjänst som han blev headhuntad till, jag tyckte att den lät jätteintressant och ju mer jag tänker på den ju mer vill jag söka. Den är klippt och skuren för mig.
  Är det fel av mig att söka tjänsten? Jag vill självklart vara öppen och berätta hur jag tänker men jag är tillräckligt rädd för att han ska säga nej för att inte våga fråga.
  Synpunkter?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title