Torsdagsmorgon

Godmorgon!
Det känns som alltid tycker jag; redan torsdag?! Hehe. Jag har en riktig superhelg framför mig så det gör inget att veckan gått i ökad trav. :)

Snön ligger kvar hos oss men nu är det slask och storm – huha. Jag ska till kontoret nu på förmiddagen och i eftermiddag ska jag till Raya. Jag tänker att vi bara ska mysa idag. Vår nya grej är ju att skritta barbacka på täcket, det är så jäkla mysigt, förutom att hon blir rasande när jag klumpigt hoppar upp. Då vänder hon på huvudet mot mig med öronen slickade bakåt och spänner sin mule <3 Men när hon har förlåtit mig för min klumpighet så har vi det väldigt mysigt. Så ja; medan de andra hårdtränar dressyr ska vi nog guppa runt barbacka och rykta extra länge 😉

Senare idag kommer ett inlägg med tankar som jag fick efter att ha läst era kommentarer igår, vänta in det och var redo att dela era åsikter då också! Ha en fin dag ♥

IMG_9060

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title