Frågor?

Jag kommer ha med min dator och jobba en del ifrån hotellet nästa vecka när vi är på Fuertenventura, och då även kika in här på bloggen förstås.♥ Eftersom jag inte kommer ha några ridpass att skriva om så tänkte jag att det är ett perfekt läge att samla era eventuella frågor under ett inlägg som jag kan gå tillbaka till och använda som underlag för inlägg när jag är där. Både korta frågor och svar, som en frågestund, men också använda större frågor till hela inlägg.

Så om ni har önskemål på inlägg, något ni vill höra mina åsikter eller tankar om eller bara raka frågor – hit me i det här kommentarsfältetet och så fyller jag bloggen med det under nästa vecka. Bra idé va? 🙂 img_5848_blogg_5777df822a6b229d842b7d9b img_5850_blogg_5777df889606ee109afd824bFoto: Emma L Gustfasson  

Comments 36
 • Ronja

  Hej,
  Tack för en härlig blogg. Försök att vara lite ledig från bloggen också, det förtjänar du! 🙂

  Nu vet jag att denna bloggen är om dig och Raya. Men jag har länge varit så nyfiken på vilken väg Felix valde att gå… Jag har förstått att han studerat (och förstått mellan raderna att han är jäkligt skarp!). Vilket ämne studerade Felix? Jobbar han inom det idag eller har han bytt riktning?

  Är ni lika varandra i sättet att vara? I sådanafall på vilket sätt är ni lika/olika? Många partners ”växer tillsammans” och kan bli till mer eller mindre samma person (på ett bra vis), känner du igen er i det?

  Kram och trevlig resa!

  Reply

 • Louise

  Hur tänker du med framskrittning och så för att undvika skador eller annat på Soraya?

  Reply

 • Svea

  Hej och TACK för världens bästa blogg!

  Hur lägger du upp inläsningen av kurslitteraturen? Jag tycker det är svårt när det är så himla mycket läsning (vilket för mig är en stoor omställningen från gymnasiet), hur gör/tänker du när du läser så att man inte ”bara läser” utan faktiskt förstår och tar in det man läser?

  Reply

 • Sofie

  Hej!
  Hade varit tre intressant att få veta hur du och Felix fick ihop allt i början. Du gick väl på gymnasiet (om jag minns helt rätt) och hade höga krav där samtidigt som du höll på med hästarna. Hur fick ni/ du ihop allt? När kände ni att det var läge att flytta ihop osv?
  Jag går tredje året på gymnasiet och har varit tillsammans med min kille i snart 4 månader, men jag kan känna att det är lite stressigt med att hinna med allt på det sätt jag vill med plugg, häst och pojkvän.

  Hoppas nu ni får en toppen semester och njut av det hela och värmen

  Reply

 • Anna

  Hej!

  När man har en down period och är trött på skola jobb har du något tips för att komma tillbaka?

  Vad är ditt/ dina bästa tips för att plugga

  Reply

 • Erika

  Vad är ditt långsiktiga mål med Soraya? Tänker du sluta klättra uppåt i klasserna, i så fall när och varför?

  Om du var tvungen att fullkomligt byta yrkesbransch, vad skulle du börja med istället och varför?

  Vad har du för tankar kring hund? Skaffar du hund bara för sällskapets skull eller skulle du vilja prova på hundsporter såsom agility?

  Reply

 • Tora

  Hur tror du ditt liv kommer se ut när du är 30, 40 respektive 50? Familj? Jobb? Häst? Bostad? Vill höra alla tankar!!!

  Reply

 • Hanna

  Du skriver mycket om hur soraya ska ha det bästa livet och må så bra hon bara kan, du älskar uppenbarligen din häst väldigt mycket. Hur tänker du då när du ”promotar” dödandet av andra djur som inte hade turen att födas som häst/hund/katt? Dina ”lyxiga” chark-bilder uppmuntrar läsare till att ta livet av oskyldiga djur, djur som din häst.
  Att du äter kött fine, men hur tänker du kring att du väljer att visa upp det med tanke på det lidande det medför?

  Reply

  • Amanda

   Men lägg ner häxjakten

   Reply

   • Hanna

    Amanda,
    På vilket sätt är det en häxjakt?
    Som jag sett har Linn inte skrivit något om ämnet innan. Ingenting av det jag skrev var ett personligt påhopp 🙂

    Reply

    • Amanda

     Men varför uttrycka dig som du gjort? Det hade varit bättre att fråga ”hur ser du på köttindustrin och att äta kött”, inte komma med pekpinne och skriva sådant som ”uppmuntrar till att ta livet av oskyldiga djur” ”det lidande det medför”, varför måste du hålla på så? För du skuldbelägger ju henne. Ställ då en fråga utan att spegla dina egna åsikter på ett mindre respektfullt sätt.

     Reply

   • Evelina

    Det är väl en superrelevant, jätteintressant fråga som inte alls bidrar till någon häxjakt? Det är ju ett ganska aktuellt ämne. 😉

    Reply

 • isabella

  Jag går ekonomilinjen sista året på gymnasiet och ska därmed skriva ett gymnasiearbete. Jag undrar vad du skrev om och om du har några tips eller ideer på intressanta ämnen, kreativ som du är! 😉

  Reply

 • Johanna

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om självkänsla, kroppskomplex och tonåren. Vad jag har förstått så är inte du en bloggare som har pratat om detta vilket är helt förståligt eftersom din blogg inte handlar om det. Det skulle i alla fall vara interrsant och höra om dina tankar om detta och har du upplevt jobbiga saker angående detta? Älskar din blogg

  Reply

 • Mathilda

  Tack för en härlig blogg!!
  Har hamnat i en sits som jag varit lite rädd för under mina 1,5 år på högskola. Åkte på min första omtenta nu och jag har SÅ svårt för att ladda om. Känslorna av besvikelse (kanske lite för höga krav på mig själv) har tagit över och jag känner mig bara kass. (Hör själv hur löjligt det låter haha). Men skulle gärna vilja ha lite tips på hur man hittar tillbaka till motivationen? Du känns så peppig!!
  Kram och ha en härlig semester

  Reply

 • Alexandra

  Jag har en fråga ang plugg/jobb. Läser också MKV, har läst mitt första år nu till årskiftet och trivs SÅ bra. Men jag har politisk bakgrund och varit otroligt inne i det, däremot inte alls lika ”inne” i mediabranschen. Ska söka sommarjobb där jag kan få erfarenhet för framtiden och undrar om du har tips och råd på hur man kan gå tillväga för att få in en fot? Finns det smarta ställen att söka jobb på? Hemsidor/bloggar/människor man bör följa för att hänga med och kunna ta chanser? Lite luddig fråga men hoppas du förstår, vill verkligen samla lärdomar och erfarenhet och bli så vass jag bara kan innan utbildningen är slut!

  Ha det så bra på semestern!

  Reply

 • Maria

  Hej,
  Jag är lite nyfiken på vilka bloggar du läser? 🙂 ha en fin semester!

  Reply

 • Johanna

  Haha har en ganska orelevant fråga, men hade inte du och Felix en paus för många år sedan? Någonting om att ditt liv var ”för mycket”, eller är jag helt ute och cyklar?! :’) Tycker eran relation verkar så stadig nu, så om det var så är jag glada att ni hittade tillbaka till varandra igen!!

  Reply

 • Jossan

  Hej! Har en fråga kring din tävlingsplanering. Tycker det är lite intressant eftersom du tävlat så mkt hoppning. Jag tävlar själv hoppning och då har man tävlingar rätt så frekvent, man vill ju komma in lite i ”känslan” om du förstår vad jag menar? Hoppning är sådan färskvara och åker man ut var 6e vecka så känner man sig som en nybörjare varenda gång. Men när det kommer till dressyrvärlden verkar det vara väldigt olika? Vissa tävlar i snitt varannan vecka precis som många hoppryttare. Men jag har märkt att du tävlar mer sällan än så. Och du som tänker igenom allt så noga och planerar så mkt måste ju ha en tanke bakom detta? Så min fråga är ju då vad du har för tanke bakom det? Och varför du tror det är sån skillnad mellan dressyrryttare hur ofta de åker på tävling?
  P.s det är så roligt att följa eran resa! Håller tummarna framför equipe på alla dina tävlingar!

  Reply

 • Ebba

  Hej! Inte en fråga men ett tips! När du är på fuerteventura, testa på att ta en surflektion! Det gjorde jag för några år sedan och nu är jag helt fast, bor i australien och surfar varje dag! Det är verkligen det mest meditativa du kan göra att bara sitta därute på din bräda och vänta på nästa våg. Och känslan när man fångar en våg! Magiskt!
  Tänkte bara tipsa om det eftersom fuerteventura är en galet bra plats att testa på det!

  Reply

 • Stina

  Inlägg om utrustning tycker jag är roliga:)

  Reply

 • Jennifer

  Jag har en såndär fråga som man kan analysera fram och tillbaka på i timmar och det hade varit intressant att höra dina resonemang. I vilket forum man än läser om hästar och hästsport så syns alltid frasen ”En god hästmänniska” på ett eller annat sätt – men vad är egentligen en god hästmänniska och hur når man dit?

  Reply

 • Lisa

  Ska ni ta med katten när ni köper lägenhet?

  Reply

 • Emma

  Om du inte kommit in i bloggvärlden och allt som hör PR och sociala medier till vad tror du att du hade jobbat/ pluggat till?

  Reply

 • Anonym

  Du skriver att Soraya ska ha det bästa tänkbara, men varför då använda så mycket hjälpmedel som är onaturligt och medför tvång för hästen? Du vet ju hur man rider, du vet hur man longerar och vet hur man tömkör varför då tvingar du ner henne i form med olika typer av redskap när du kan träna henne utan? Hon får inget val när man har fasta linor, hur tänker du där?

  Reply

 • Zandra Svensson

  Min vän fick idag sitt konto länsat på hela sin lön, någon har kommit åt hans kontoinformation och lyckats ta ut hans pengar i en automat, slog mig då hur skyddar ni offentliga personer er mot detta? Det rör sig ju ganska mycket pengar kring er bloggare och jag undrar hur ni gör för att inte råka ut för sånt här?

  Reply

 • Hanna

  Vill Felix lära sig rida? 😀

  Reply

 • Maria

  Hur går det med lägenhetsletandet?

  Reply

 • Denise

  Vad är din syn på hästvärldens upprop #visparkarbakut i den rådande me too revolutionen?

  Reply

 • ella

  vart kommer din svarta kappa ifrån? verkligen DRÖMSNYGG

  Reply

 • Therese

  Hej Linn!
  Jag har lite frågor om karriär, jobb och livetfrågor.
  Jag är nu i en fas i livet där jag efter mycket förändringar i år valt att satsa helt och hållet på min karriär och framtid.
  Jag är otroligt målfokuserad, vet vilket företag jag vill jobba på och är helt beslutsam om att få ett jobb där i framtiden. Det som fattas för mig är lite mer erfarenhet i branschen.
  Jag står nu i valet och kvalet mellan välja en utbildning på 6 månader som jag antingen kan ta här hemma eller utomlands, eller ta ett jobb inom branschen för att få erfarenhet på det sättet och söka jobb på mitt drömföretag om 6 månader/i slutet på nästa år. Stora frågan är då om jag ska välja ett jobb jag tycker verkar intressant men tjänsten är i en annan stad.
  Hur skulle du tänka kring allt detta? Utbildning, jobb, i sin hemstad eller flytta? Självklart kommer allt med för och nackdelar men skulle vara kul att höra dina tankar om det.
  Tack för en superbra blogg, kram!
  Om det är relevant så är jag bosatt i Stockholm, 21 år fyllda 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.