Ont i magen framför nyhetsmorgon

Godmorgon! ♥
Måndagsmorgon och jag ska till kontoret. Just nu sitter jag i soffan med Nyhetsmorgon på och en kaffekopp framför mig och har så ont i magen efter att ha kollat i cirka trettio minuter. Först rapporterade dem om rättegången som börjar idag i Tova-fallet, 19-åringen som mördades och där expojkvännen är åtalad. De läste upp utdrag ur hennes dagbok som är en del av bevisningen och mina ögon tårades. Sedan läste de upp statistik att 17 kvinnor varje år i Sverige mördas i nära relationer.

Nästa ämne var SD’s ”nya skandal” med en högt uppsatt politiker som alltså på riktigt pratar om en skala över vem som är en människa – där motsatsen är att tillhöra en annan religion och då inte vara mänsklig.

Nej men godmorgon då, Sverige känns ljust! Jag ska följa allt i Tova-fallet dessa dagar, jag blir helt besatt av att försöka greppa och få en bild av vad och hur det kan hända. Usch. Kolla ni också och säg vad ni tänker.. IMG_4634

Comments 5
 • Hudikbo

  Följer också Tova-fallet med en klump i magen. Tova gick i parallellklass med min lillasyster, det blir så verkligt när det händer så nära och särskilt i en liten stad som Hudiksvall

  Reply

 • Sara

  Varför svarar du inte på kommentaren som undrade om din gryta blev god? För jobbigt kanske?

  Reply

  • Annan Sara

   Haha men alltså va? Det är en gryta, tror du att det finns något att dölja?

   Reply

   • Sara

    Men nej haha såklart inte. Men bloggen är ett av Linns jobb. Någon har lagt ner tid på att kommentera och ställa en fråga men får noll respons. Tror inte Linn skulle skita i att svara på jobbmail tillexempel? Läsarna är ju ändå en av hennes källor till inkomsten som bloggen genererar och då tycker jag att det känns otroligt drygt att ignorera kommentarer med simpla frågor när man får kanske 1-2 frågor om dagen.

    Reply

  • Amanda

   Sara, du bör uppsöka en psykolog snarast. Verkar inte som du är särskilt nöjd med din tillvaro. Kram på dig, din solstråle

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.