Tisdag

Dagarna rullar på i full fart och jag är trött. Den här hösten har varit intensiv på exakt alla plan en höst kan vara och att en vår med stora omställningar väntar gör inte att tillvaron känns lugnare. Ni vet ju att jag inte är en person som sådär superälskar att resa som många andra, snarare gillar jag mest att komma hem igen ifrån resor och längtar alltid hem efter bara några dagar, haha. Jag älskar mest mitt hem och min vardag och har verkligen ett minimalt behov av sol, ljus och lata semesterdagar.

Men nu längtar jag faktiskt hur mycket som helst. Jag längtar till att köpa böcker på söndag och sitta ostörd på ett flygplan timme ut och timme in på måndag. Och sen få flera, helt lediga dagar tillsammans med Felix på en vacker plats. ♥

Men än är det några dagar kvar, imorgon väntar frukostmöte på kontoret och senare på eftermiddagen träning på Raya. Heja heja!

Comments 6
 • Danny

  Hej, jag har en fråga som är helt orelaterad till inlägget. Jag står i en situation som jag hoppas att du aldrig hamnar i, men undrar hur du skulle tänka. Vad skulle du göra om Soraya blev skadad och inte längre kunde tränas? Jag har ungefär samma utgångsläge som du med ett ungt, talangfullt dressyrsto som jag har gjort en lika stor satsning med som du och Soraya, och nu står jag med en oridbar häst och vet inte vad jag ska ta mig till…

  Reply

 • Birgitta

  Är det en förlovningsring 🙂 ?

  Reply

 • Alexandra

  Att du är trött är helt förståeligt och missförstå mig rätt nu, det känns skönt att läsa att även du blir trött. Ibland verkar du nästan omänsklig i din energi så det är lite tröstande att även din energi tar slut.
  Kämpa på det sista så är du väl värd en semester sen 🙂

  Reply

 • cicci

  får man fråga vart du köpt tröjan? superfin!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.