Vardagsmorgon

Jag kom precis in till kontoret, det är fortfarande mörkt utanför och regnet öser ner. Morning! Snacka om en typisk novembermorgon 🙂

Visst kan man såna här dagar fundera på varför människor som inte har häst klagar på vädret? Haha. Jag klagar i och för sig sällan också – dels för att jag älskar myset detta vädret bidrar till men också för att jag står på en väldigt fin anläggning med varmstall, grusade gångar, täckesbyte etc etc. Jag minns dock väl när jag alltid hjälpte till med insläpp efter skolan hemma på gården, i stora hagar där man klafsade runt i lera i en ponnyflock som slogs om att komma in först 😉

När jag slutar jobbet ska jag åka till Soraya och leka lite med tömkörningen. Svårt men roligt! Imorgon ska jag rida henne för Christian 🙂fullsizeoutput_10f

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.