Dagens ridpass

Jag lämnade ett grått och slaskigt stan för att komma till det här vinterlandskapet förut: 

Det är ofta vädret bara känns grått och äckligt i stan för att sedan vara vackert ute i stallet – härligt att få en dos av det så gott som varje dag! Soraya var superfin idag och det är såklart en lättnad! Kvick och stark i bakbenen och elastisk och mjuk i rörelserna. Det lilla jullovet har gjort henne gott och jag är så nöjd att jag bromsade träningen när hon började kännas trött och inte pushade på till ännu en tävling. Det var klokt, och något jag är skyldig henne.

Nu har jag och Christian bestämt att hon ska joggas lätt fram tills jag åker, sedan gå i skrittmaskinen första dagarna när jag är borta och sedan ska han tömköra/rida henne dagarna innan jag kommer hem. Sen är det dags för vinterträning på riktigt 🙂IMG_0162

Comments 3
 • Birgitta

  Låter klokare att börja träna efter semestern. Tyckte det lät konstigt när du för några dagar sedan skrev att du skulle träna precis innan resan- det kändes lite ”onödigt” 🙂 .

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Ibland när jag skriver ”träna” menar jag att jag tar hjälp av Christian, vilket jag gjorde igår – inte att vi nödvändigtvis hårdtränar. Eftersom hans hjälp ingår i min månadskostnad tar jag hjälp även under vissa joggingpass. Då är vi två som kan avgöra hur hon känns och rör sig, min känsla kompletteras med hans blick – så värdefullt 🙂

   Reply

 • Allis

  Hej! Har läst din blogg flitigt ända sen du hade Winnie och jag tycker alltid att det är lika kul att läsa. Kanske mer när du tävlade hoppning för att jag kunna relatera på ett annat sätt då (eftersom att jag själv är hoppryttare). Men trots att jag själv inte intresserar mig för dressyr så tycker jag att det är väldigt kul att följa din resa med soraya. Hon verkar vara ett riktigt litet energiknippe med så mycket personlighet!

  Vart tror du att du hade stått idag om Morris aldrig hade blivit dålig? Om vi säger att du köpte en fullt frisk hopphäst, tror du att du fortfarande hade tävlat hoppning då? Eller hade du sadlat om till dressyr ändå? För som jag förstår det så brinner för väldigt mycket för dressyren och verkar inte vilja byta ut det mot hoppning idag.

  Tack för en bra blogg!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.