Den efterlängtade fredagen

1:a december, fredag och sista vardagen innan en veckas semester! Welcome, my dear. IMG_6873Bild från en kaffepaus häromdagen, älskar mina smaragdgröna fuskpäls. ♥

Jag ska strax sticka till kontoret och jobba sista timmarna fram till lunch. Min storasyster är i Göteborg idag och vi slutade våra möten prick samtidigt så efter jobbet ska jag möta upp henne för en lunch innan jag ska vidare på lite ärenden före fredagskvällen. Felix ska på after work, och medan han dricker öl med vänner tänkte jag handla skaldjursmiddag och fixa med den tills han kommer hem. Kvällens planer är att dricka bubbel, äta skaldjur och planera resan – sämre fredagar har man haft :)))

Soraya vilar idag, så jag har en hel dag i stan. De dagarna känns alltid så lugna, det är väldigt skönt att få en till två dagar utan den väldigt långa pendlingstiden och passande av byten mellan spårvagnar och tåg.

Ha en fin fredag <3

Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.