25 grader

image_6483441 IMG_7864 IMG_7872

Okej, att kliva ur planet till 25 grader, kasta in väskorna på hotellet, springa ner till havet och känna doften av solkräm var faktiskt obeskrivligt härligt. Just nu sitter jag på balkongen med ett glas cava och ska snart börja fixa mig inför middagen! Vi tänkte äta på hotellet ikväll, som verkar ha en superfin restaurang. Vi bestämde oss när vi bokade den här resan för att vara lite satsiga med boendet, så vi bor på ett barnfritt hotell som var högt rankat. Vi visste dock kanske inte hur fint det var, haha. Det är marmor från golv till tak och vi fick stränga instruktioner om hur man måste gå klädd och vad restaurangens dresscode är, jag tittade oroligt på Felix som givetvis var den av oss som är förberedd; han i kostymbyxor och jag får rota i väskan efter det som täcker mest ben och armar 😉

Platsen är helt fantastiskt vacker och jag ser sååå mycket fram emot vår vecka! Jag ska LÄTT börja dagen med en morgonpromenad vid den här fantastiska stranden, som ligger runt hörnet. Önska 3att Raya kunde flugit med – tänk att rida här <3

Comments 5
 • Isabelle

  Åh gud vad härligt! NJUT NU!!
  Min sambo och jag resonerade likadant när vi för några år sedan åkte till Kos, Grekland efter min student. Vi bokade barnfritt spahotell med 4,5 stjärnor och hade världens bästa vecka. Betalar glatt några tusenlappar extra för att få lugn och ro på ett fräscht hotell 🙂

  Reply

 • Amanda

  Det där såg inte helt fel ut! 🙂

  Reply

 • Maja

  Märkte att det står en topless kvinna på stranden i bild nr 1. Kanske borde beskära bilden.

  Reply

 • Elin

  Jag har en fråga som du kan få svara på under som du kan få svara på under din semester!

  Hur tänker du långsiktigt med bloggen? Du verkar för tillfället prioritera annat som kontorsjobbet och din utbildning. Du har ju en ovärdelig källa i bloggen som är en jättetillgång för dig. Du skulle kunna göra en liknande resa som Blondinbella har gjort. Hur ser du på det? Den friheten och möjligheten att tjäna pengar är få förunnat. Min uppfattning är att du kanske hellre är anställt på något häftigt företag men varför inte bygga det själv?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.