Morgoninlägg

IMG_7961

Godmorgon! ♥
Den här bilden tog jag vid kvart över sju i morse på min morgonpromenad. Felix hänger inte med på promenader innan solen gått upp säger han, haha, men det är faktiskt rätt skönt att gå för sig själv! Jag promenerar längst med stränderna och sedan köper jag färskpressad juice på tillbakavägen.

Idag ska vi åka till en ort/del som är täckt av sanddyner som blåst in från Saharaöknen, fräckt va?! Det är verkligen häftigt landskap här. Vi har det verkligen jättebra och som alltid tycker jag att semester, eller att ryckas ur sin vardag, ger tid för reflektion. Att stå inför att ta en universitetsexamen är minst sagt en tid i livet som kräver reflektion… Vart kan man fundera på det bättre än under morgonpromenader i soluppgång eller över rödvinsmiddagar med den man älskar mest? Det + mellan två hästöron, förstås.

Hoppas att ni får en bra dag – nu ska jag äta pannkakor med chokladkräm till frukost. Vet ni vad som mer ingår? Cava!! Haha, snacka om att vi blev överraskade när det stod ishinkar med cava bredvid den spanska tomat- och grapejuicen på frukostbuffén 🙂

Comment 01
  • Clara, Bossbloggen

    Åh, så häftigt att du redan snart är klar! Ska bli spännande att se vilken väg du väljer sedan. Känns som om dina möjligheter är snudd på obegränsade (vilket jag förstår kan ge än mer tankar och funderingar på vad man de fecto VILL göra). Hoppas resten av min studietid sveper iväg så fort. Älskar mitt pluggande för det är så intressant men vissa dagar är helt klart tyngre än andra 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.