Älskade fredag

Godmorgon! ♥
Hur härligt med fredag? Jag har precis landat på kontoret, tagit en kopp kaffe och väntar in mina kollegor för morgonmöte. Vi ska strukturera upp en plan för kampanjerna och marknadsföringen som ska rulla över jul, mellandagarna och nyår nu på förmiddagen. Älskar våra kreativa planeringsmöten 🙂

Jag slutar rätt tidigt idag och då väntar stallet. Ikväll ska jag hem till Elvira för fredagsmys med några tjejer och jag har längtat hela veckan – som jag uppskattar våra tjejkvällar alltså. Hela helgen som följer sen består bara av mys, vi ska planera nyår med hela gänget, jag ska spendera massa timmar i stallet och hänga med Felix. Dessutom; vad slår Nyhetsmorgonmorgnar med långfrukost? Inte hotellfrukost i ett varmare land enligt mig i alla fall, hehe.

Hoppas att ni har en bra dag framför er <3img_1811.jpg

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.