Kämpig årstid

Igår morse när jag upptäckte att Sorayas nya bakskor inte hade broddhål, temperaturen visade 8 minusgrader och alla hästar var helt hysteriskt pigga och busiga i kylan fick jag ta några djupa andetag. Och skriva till mina vänner och fråga om vi kunde skjuta på vår middag någon timma eller två för att få ihop det..

Soraya som alltid kör på i fullt ös i högsta möjliga fart tassar fram så fort det blir halt. Christian och jag brukar skoja om att hon är väldigt rädd om sig själv men inte om oss andra, haha. Hon vet vems ben som är viktigast i den här satsningen – definitivt inte mina och Christians 😉

Nu är jag på väg till henne för att möta upp bästa Nina som ska ge henne ordentliga broddar. Jag tror verkligen inte att det är bra för hästar att känna att det är halt under hovarna. Jag kan se hur mycket mer spänt de rör sig i hagarna. Så jag väljer att ta på brodd och sätta ordentliga boots på. Hon går ju själv i hagen, och hon brukar inte trampa sig.

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.