Laser och check

Idag åkte vi till Anna, vår veterinär, igen. Jag fick rida Raya för Anna, visa våra svårigheter och vart vi är i träningen nu. Därefter fick hon laser och kiropraktik. Det är sååå givande att visa och prata om sin ridning med sin veterinär, och inte bara göra böjprov och klinikgenomgång. Det har vi gjort ifrån start med Soraya, Anna har gjort alla vetcheckar och även sett henne tränas sen dag ett. Det är en trygghet!

Anna tyckte att Soraya var lite spänd i ländryggen, vilket jag har hört av många dressyrryttare är vanligt när de börjar jobba med mer samling och större gång. Soraya tyckte nog att det var skönt för hon uppförde sig helt exemplariskt – för ovanlighetens skull, ha-ha 😉

Nu är vi SÅ redo för vinterträning! Imorgon ska jag rida henne på morgonen för Christian. IMG_1086Världens bästa sport <3

Comments 2
  • Cornelia

    Alltså bilden var ju inte direkt trevlig. Fullt med kedjor, lite som i ett fängelse. Ja nu blir både du och många andra sura, men alltså lite osmakligt och kanske ogenomtänkt att lägga upp en sån bild

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.