tisdag

Godmorgon!
Är det inte helt galet hur dagarna rusar fram? Våra sista 2017-dagar.. Förra året sa jag att det var det bästa året i mitt liv hittills, 2016 alltså, medan 2017 har jag lite svårare att kategorisera. Min spontana känsla är att det var varit ett rätt tufft år, men när jag tänker närmre på allt jag har fått uppleva som varit positivt, lärorikt och fint så har det varit ett bra år ändå. MSVA-debuten slår nog högst, utifrån prestationsbaserade mål ♥
..och ett nytt jobb med fast tillsvidareanställning inom marknadsföringsbranschen förstås. Näe, prestationsmässigt har året gett mig mycket.

Men summeringen av 2017 får vänta.

Nu är det tisdag och jag sitter på kontoret tidigt som bara den för att kunna gå lite tidigare sen. Soraya ska få laser och kiropraktik i eftermiddag så min dag har planerats utifrån hennes tider (som vanligt, med andra ord, hehe). Vi hörs senare!

Mysrutinen som aldrig prioriteras bort: borsta med mjukaste borsten i ansiktet och vila mulen mot min axel. Jag vet inte vem som uppskattar det mest, Raya eller jag. Jag tror jag – det finns väl inget mer helande än en mule mot sin axel och kind? 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.