Tomteverkstad

Jisses, livets pussel är inte helt lätt att få ihop i juletider alltså. Anar att ni upplever samma känsla. Jag kom nyss hem och har rivit ut alla julklappar (som härligt nog var färdigköpta i god tid) och ska slå in de som inte är inslagna. Jag kan aldrig bestämma mig för om jag ska låta butiksinslagningarna vara kvar, eller om det är roligare med personligt inslagna? Dock kan mina skills när det kommer till inslagning inte jämföras med de lyxiga butikernas, haha.

Jag och Felix virrar runt och sorterar tvätt, pratar om nyårsplanering (vi håller i det i år!), slår in julklappar, städar efter hantverkarna som bytt vårt köksfönster idag och lagar mat samtidigt. Lite stök-mysigt, men ärligt talat mestadels stressigt just  nu, haha. Imorgon jobbar jag 8-17 igen, sedan är det bara en halvdag kvar på fredag innan det är dags för julhelgen. VART tar tiden vägen?

Nu måste jag fortsätta här ♥

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.