Torsdag

Godmorgon! ♥
Idag ska jag köra en heldag i stan. Jag jobbar heldag följt av AW och sedan ska jag fixa julklappar till julklappsleken – sen är vi redo för jul!

Jag glömde ju skriva om gårdagens ridpass. Soraya var verkligen jättefin! Jag märke skillnad efter att hon fått massage/kiropraktik samt laser och mjukat upp ländryggen som var spänd. Jag ska skriva ett inlägg om några tankar angående det senare, snälla ge er respons då (♥) men oavsett vad så kändes hon jättefin igår. Nu ska jag lägga upp vinterträningen med Christian och kolla på 2018’s första tävlingar. KUL!

För tillfället rider jag mest övergångar och tempoväxlingar med fokus på på en spikrak häst som är framme för skänkarna. Låter lätt – men det är det icke 😉 Jag tänker att det är bra att fokusera på grunderna såhär i början av vinterträningen för att sedan rikta in oss mer på rörelser och kvalitetshöjning där.

Nu ska jag dra mig mot kontoret, hörs senare! a11

Comments 4
 • Matilda

  Det känns som om antalet kommentarer har minskat rejält mot hur det var förut? Har läsarantalet också gått ner eller ”orkar” man inte kommentera längre? /Nyfiken

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Jag tror att det är mitt innehåll som förändrats, jag är inte lika ”out there” med åsikter och riviga inlägg, hehe. Dessutom har min tid för mina sociala medier minskat drastiskt i och med att min ”karriär” inom den bransch jag utbildar mig mot börjar ta fart. Det känns rätt i tid att låta mina sociala medier handla om hästar på ett genuint och lugnt sätt. Läsarantalet är fortfarande stort men jag satsar inte längre på att få kanalerna större och större. Jag älskar att skriva och skriver för er som följt mig länge och uppskattar innehållet som det är. Kram!

   Reply

 • Birgitta

  Jag är en äldre läsare som hittade hit för kanske 1 år sedan och rätta mig om jag har fel men har du inte (helt naturligt) mognat rejält och också blivit ”snällare” och mindre provocerande de sista 1-2 åren?

  Minns att jag bara hamnade på din blogg typ en eller två gånger för flera år sedan och då var tonen en annan…eller så var det bara en slump den gången jag läste?

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Nja, jag vet inte riktigt. Jag har nog bara omprioriterat vad jag vill satsa på. Om ens texter ska nå ut och delas (för att öka statistiken) är det viktigt med debattinlägg och att närvara runt ”mediasnackisar”. Numera känns min karriär inom branschen som yrkesperson viktigare än min roll som bloggare – och då är det faktiskt skönt att dra sig tillbaka lite. Jag tror att jag har haft rätt bra koll på vad jag gör hela tiden, det är mååånga år sedan jag skrev något i affekt på ett trotsigt sätt. Jag gillar dock att ryta ifrån när jag tycker att det behövs. 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.