Fredag & Ebba-längtan

Godmorgon!
Fredag och ledighet bakom hörnet. Jag är dock inte ledig i mellandagarna utan ska jobba på kontoret som vanligt, men en långhelg fylld av umgänge väntar i alla fall! Det börjar redan ikväll faktiskt, Ebba är äntligen hemma igen och vi ska fira hennes 23-årsdag på Toso ikväll! Min favoritmänniska och min favoritrestaurang, bättre kan det inte bli.

Men innan dess ska jag avverka några kontorstimmar som ska gå åt till att analysera resultat av Facebookannonser i: Frankrike, Spanien, Tyskland, Storbritannien och USA. Så kul faktiskt! Det är mycket pill och justeringar innan man når den perfekta målgruppen. Efter det åker jag ut till Raya, jag ska lasra henne (jag skrev att jag har fått låna maskinen över jul va? Så coolt att lära sig!) och jogga henne. Christian red igår så idag får hon ta det lite easy 😉

Uppdateringen här är allt annat än på topp nu – men jag tror att ni har lika fullt upp som jag med att få ihop livet inför jul och nyår. Hörs snart igen ♥IMG_8449 IMG_8450

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.