Dan före dopparedan

Hola!
Just nu ligger det presentpapper över hela golvet och julklappar högt och lågt här hemma hos oss och jag dricker julmust till frukost. Men nu tänkte jag visa er några bilder ifrån igår. Anna fyllde också år och engagerade sig som vanligt fullt ut och frågade hur Soraya kändes efter lasern, jag kände mig sååå hemsk när jag pratade på om min ridkänsla och låtsades hela dagen som att jag inte brydde mig om att det var hennes födelsedag. Men innan middagen på Toso överraskade vi henne genom att rusa in på deras middag och ge presenter, bästa Anna, vad jag gillar henne ♥

Sedan vidare till Toso – TACK vem du än är som driver den här pärlan i min stad. Bästa restaurangen! Och det var så skönt att bryta av julkänslan helt och äta asiatiskt över lite för många glas Riesling.

Nästan löjligt passande ord i min kaka. 

Idag är det alltså dagen före julafton! Vi ska snart åka mot stallet där jag, Felix och Sara ska pyssla med Christians julklapp och sedan ta hand om Raya innan vi åker till mina föräldrar för uppesittarkväll. Vi kommer fira hela julen med min familj då Felix föräldrar är i Australien i år.

Såhär ska vi ha det:

23:e december (idag)
Uppesittarkväll och matlagning med mamma, pappa, Felix och Maja!

24:e december – julafton
Klockan åtta är det jul i stallet! Jag och Felix ska pynta för Raya och äta lussekatter till frukost med stallgänget. Sedan firar vi hemma hos mamma och pappa med släkten på mammas sida ♥

25:e december
P A R T Y-dagen med vänner! Vi ska till Post-hotellets nattklubb.

26:e december 
Jul igen med mina äldre syskon på pappas sida och deras barn ♥

Ha en fin dag hjärtan!

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.