God jul

God jul alla ni! ♥
Jag och Felix har varit i stallet mellan åtta och elva, gosat med alla hästar, tränat Raya och fikat med hela stallet. Mysig tradition – alla tar ut sin egen häst klockan åtta, mockar sin box och sedan fikar ihop!

Nu är vi ute på Tjörn och snart kommer släkten hit och då väntar traditionsenligt julbord och julklappsutdelning. Trots många fina julklappar jag är riktigt nöjd med är jag nog mest nöjd med de till mormor och morfar – jag berättar för er imorgon vad jag köpte till dem 🙂

Anyway around så hoppas jag att ni alla mår okej, även om jag är fullt medveten om att denna högtid är laddad och jobbig för många. Hoppas att ni som inte har det så bra idag kan hålla blicken fäst framåt och tänka på att framtid och fler år i livet bidrar till frihet att skapa det liv och traditioner man själv vill ha och mår bra av. Kram till er ♥

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.