Julens sista dag

Godmorgon!
Port Du Soleil bjöd på en lika space’ig fest som alltid igår. Det var hysteriskt mycket folk, massa show och kramar med alla dem som pluggar i andra städer/bor utomlands. Lyckat!

Idag är det ”julens sista dag” för min familj. Mina äldre syskon och deras familjer kommer till mina föräldrar, så julbordet ska röjas fram igen 😉 Innan dess ska jag och Felix åka till Raya och jag hade en idé om en mysig utrett, men just nu är det tio plusgrader och regn åt alla håll.. Inte sån julstämning direkt!

Varken jag eller Felix är lediga i mellandagarna utan vi återvänder till kontoren imorgon. Dessutom ska vi styra nyår i år, så mellandagarna blir verkligen intensiva för oss. Därför får den här dagen gå i lite slow motion, långsamma steg, pussar på Rayas mule och många köttbullar, hehe 🙂

Ha en fin dag – imorgon återvänder uppdateringen som vanligt! Häst, träning och framtidstankar.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.