Back to normal

Godmorgon!
Vilken besvikelse att sätta på fyran en, för mig, vardagsmorgon och mötas av att Nyhetsmorgon är utbytt mot tecknade Batman-filmen… Vad faaaan. Även om vi har en jätterolig nyår framför oss längtar jag helt ärligt mest till när vardagen är igång på riktigt igen. Mitt 2018 känns så grymt spännande så jag vill bara sätta fart med det 🙂

Nåväl. Nu ska jag strax ta en spårvagn till kontoret och ha morgonmöte och vid tolv när jag slutar åker jag ut till Raya. Min förhoppning är uppehåll och mildare vind så att vi kan ge oss ut på en lång skrittur. Senare ikväll ska jag, mormor, mamma och Maja gå på solsidan-filmen! Trots att jag ogillar konceptet bio så har jag sett fram emot den filmen och det ska bli mysigt att gå med alla generationers kvinnorna ur vår familj <3

Ha en fin onsdag, och njut av ledigheten ni som är lediga!

Comments 2
 • Stella

  Varför ogillar du konceptet bio?

  Reply

 • Tess

  Åååh vilken besvikelse det var imorse när jag satte på 4an kl 07.00 och upptäcker att de inte visar nyhetsmorgon.. tittade flera gånger på klockan för att se om jag hade gått upp för tidigt. Men icke 🙁 den rubbade morgonrutinen!
  Hoppas du hade en fin dag trots det!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.