Mattor, jogging och bio

Jag har precis landat hemma, satt mig i soffan med överbliven julchoklad och dividerar med Felix om vilken färg vi ska satsa på på vår nya matta i vardagsrummet 😉 Jag har hittat världens finaste matta på rean så nu är det brådis att bestämma oss innan det blir slutsåld! Dock kostar den fortfarande femtusen, så förhoppningen är såklart att den ska flytta med oss när vi köper lägenhet, därför måste vi tänka lite extra runt färgen…

Går det att ha ett vardagsrum byggt på nyanser av grått med inslagsfärger i duvblå och marinblå? Eller borde man blanda in en cremefärgad matta för att mjuka upp? Dagens stora tankenöt… SÅ svårt att visualisera hur det ska bli innan man ser det på plats!

När jag kom till stallet förut vräkte regnet ner men jag hade bestämt mig: uteritt och klättring. Istället för att glida på ryggen och dessutom förstöra sadeln i regnet snörade jag på mig träningsskorna och till och med joggade(!) med Raya, haha. Vi joggade någon kilometer på en grusväg och sedan klättrade vi. Jag blev flåsigare och tröttare för varje steg och Raya blev hispigare och mer energisk för varje steg :))) Vi är ett bättre team när jag får åka med på hennes energi helt klart, haha.

Nu förtjänar jag med andra ord både popcorn och smågodis framför Solsidan-filmen. Mysig kväll att gå på bio; regn och rusk.

Comments 5
 • Ida

  5000 för en matta :O

  Reply

 • Manda Stillnert

  Grått är snyggt, vi letar ny bostad just nu och då går man och drömmer om hur man vill ha de Tycker ni ska satsa på grått!

  Reply

 • Josefin

  Min lägenhet (1:a, 41 kvm) är väldigt vit med mörkgrå soffa, sänggavel, säng och svarta köksstolar i PU-läder, alla andra möbler är vita. Min matta är naturvit/cremefärgad, bryter av det vita och det gråa fint. Fördelen med en ljus matta är ju att (om man har djur exempelvis) så syns inte hundhår etc. lika mycket som på en mörk matta. Får rolla min mörka soffa dagligen för att alla vita hundhår syns… 😉

  Reply

 • Zandra

  Min lilla lägenhet går i grunden i vitt/träfärgat. Jag har en grå soffa, vit tv bänk och vitt soffbord, sen har jag valt att blanda in marinblå detaljer, jag valde en grå matta för annars skulle det bli lite mycket vitt, har en brun och en svartvit hund också så fick tänka lite på hundhår också 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.