Bästistid och egentid

Jag har precis slutat för dagen, jag jobbade ikapp min to-do list under en 8-17 dag idag efter alla röda dagar under jul. Nu ska jag åka hem till Ebba och njuta av att ha henne några spårvagnshållplatser bort! Felix har åkt till sina föräldrars hus som vi fått låna över nyår för att fixa på plats så jag ska kombinera några bästistimmar med en egentidskväll. Den ska dock i första hand gå åt till fakturering och bokföring, haha.

Okej, nu måste jag visa er vilken matta vi tillslut valde om någon mer än jag är så inrednings-nördiga så att ert hjärta börjar slå snabbare när ni ser något fint :))) Jag har länge haft siktet inställt på en matta i viskos-material, de har en kort lugg och ger silkeskänsla med färgskiftningar. Hade jag varit modig hade jag satsat på en smutsrosa eller duvblå, men nu körde vi på en grå istället 🙂

 23161416_1119856814817123_269392486382698496_n eberson-matta-designersguild-miljo1

Typ såhär ♥
Jag tror att det kommer tillföra en så lyxig och ombonad känsla, dessutom kommer en sån matta kunna göra sig bra i vårt framtid sovrum ihop med linnelakan om den inte passar i nästa vardagsrum.

..visst är det typiskt att man blev en människa som både älskar inredning och hästar? Ingen billig kombination 😉

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.