Pysselmorgon

Ett sent godmorgon! ♥
Jag jobbar 13-17 idag, så jag passade på att ta en lugn morgon hemma och fixa med alla nyårsförberedelser. Så just nu har jag en stor frukost framdukad ihop med guldpennor, kuvert och papper! Jag tänkte sätta på något vinterprat när jag skrivit klart inlägget och pyssla till kloka ord. Hittills har jag lyssnat på Mia Skäringer (hulkade genom halva avsnittet) och William Spets som gjorde ett otroligt skickligt program balanserandes mellan sorgligt, roligt och vackert. Lyssna! 

Imorgon åker jag ut tidigt till Soraya och sen bär det av mot Björkö där vi ska hålla i middagen. Så förutom Soraya-timmar dessa dagar så lär allt gå i nyårsmiddagens tecken, det är en del att rodda med men det ska bli sååå kul! Kan nästan bli rörd av tanken på att vi är vuxna nu, att jag kan fylla stolarna runt bordet under nyår med kloka, bra vuxna människor. ♥

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.