Tidig stallmorgon

img_8911.jpg img_8921.jpg img_8919.jpg img_8913.jpgHur härliga bilder? Såhär hälsar jag och Soraya alltid när jag kommer efter jobbet och hon redan har gått in från hagen – jag kliar på favoritställena, hon showar loss och har jag tur har hon tålamod nog att låta mig pussa ihjäl hennes ljusgula mule ♥

Nu är klockan strax sju och jag ska åka till stallet, det blir en förmiddag där innan jag åker tillbaka till stan, packar in allt inför nyår i bilen och åker ut till Felix föräldrars hus där vi ska vara den här helgen. SÅ peppad och SÅ stressad, haha! Tur att Raya har världens bästa förmåga att ta ner stressnivå och vara i nuet med henne, allt annat vore ovärdigt vår relation 😉

Ha en bra fixar-dag ni också, antar att det är fler med planering upp över öronen? Hehe <3

 

Comments 4
 • Linda

  Ingen stress alls i år! Jag bokade hotellweekend.. Kommer bli awesome!

  Reply

 • Klara

  Hur gick det med klippningen?

  Reply

 • Marie

  Gott nytt år! Vi har (hade) planerat till max i år, men sonen blev magsjuk inatt så jag och mannen lär skåla in 2018 i handsprit istället! Ljuva småbarnslivet!

  Reply

 • Ellen

  Myys! 😀

  Postar en fråga jag ställde för en månad sedan och fortfarande hemskt gärna vill ha svar på:

  Hej Linn! Detta är inte direkt relaterat till inlägget, men jag har undrat ett tag nu. Ditt jobb verkar vara himla roligt. Skulle du inte kunna berätta mer om det? T ex yrkestitel, dina uppgifter, fördelar och nackdelar mm? Det hade varit otroligt uppskattat då det verkar som att det är något jag själv skulle vilja jobba med. Gärna i ett eget inlägg då jag misstänker att fler är intresserade. 🙂 Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.