2017’s sista dag

Det är faktiskt med lätthet jag tar farväl av 2017. Prestationsmässigt har det varit ett jättebra år; jag blev fastanställd som Growth Manager med PR- och marknadsföringsansvar, debut i MSVA och helt i fas inför sista terminen på utbildningen. Men det har varit ett tufft år för mig. Såhär sista dagen kan jag dock se att de många slitsamma dagarna har fördjupat viktiga relationer och bidragit till (ibland smärtsam but still) mognad och utveckling.

Det ska bli SÅ skönt med ett nytt år! Jag väntar mig många vägskäl, stora beslut och en intensiv vardag – men jag känner mig redo. Nu hinner jag inte skriva fler rader, Felix skrapar med framhoven ( 😉 ) bredvid mig och ställer tusen frågor om vilka glas som ska stå vid dukningen först, vad fan vi ska ha alla krukor timjan till och sådär, haha. Ni förstår – måste få in honom på gramantygeln…

Hoppas att ni får en fantastisk nyårsafton, imorgon visar jag er alla bilder och berättar om min ♥

..sist men inte minst: tack Raya för att du förgyllt ännu ett år i mitt liv och gett mig minnen för livet. Vad vore det här året utan min mest bestämda, varma, arga, roliga och intensiva bästa tjejkompis? Du lär mig så mycket mer än att rida ♥IMG_8752 IMG_8265 IMG_8251 IMG_7248IMG_7517img_1130 IMG_7018IMG_0591IMG_4687IMG_5601IMG_0359IMG_1687IMG_1175

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.