Mitt nyår

Gott nytt år hjärtan!
Första januari 2018, härligt ändå! Jag hade nog den bästa nyårsafton i mitt liv hittills igår, allt var fasen helt perfekt! Blir rörd av att sitta runt ett bord med så många varma, kloka människor och få kyssa den människan jag älskar mest på 12-slaget för 6:e året i rad ♥

Såhär såg vår kväll ut! 

Min dukning som jag pysslade med kvällen innan! Mysigt va? Ser ni att bordsplaceringen är gjord av kuvert? I dem låg en lapp med personens namn och hennes/hans partners namn med fem punkter under. Under fördrinken presenterade vi att alla skulle skriva fem ord som summerar deras 2017, och sedan skriva fem ord som summerar deras partners 2017 (enligt dem). När som helst under middagen skulle man sedan klinga i glaset, ställa sig upp och läsa upp sina ord och jämföra dem med vad ens partner hade skrivit om sitt och ens eget år. Det blev sååå bra och fina samtal! ♥

Såhär såg jag ut!

..och såhär såg fördrinken med charkisar och ostar ut: 

Världens finaste kille som är min alldeles egna. 

Vi åt en fyrarätters där tjejerna stod för första och sista rätten och killarna mellanrätten och varmrätten! Först ut var löjrom på krispig Västerbottenost. 

Sedan kom Nattis killes specialité; hummer!

 

 

När mellanrätten var uppäten och tallriken lyftes så skymtades den här lappen! Sedan delades de anonyma Bucket list punkterna ut till efterrätten. Trevlig grej va?? Jag och Felix fick att vi skulle hålla i två middagar till, ha-ha!

 

Sedan var det dags för varmrätt! Ankbröst med tre sorters rotselleri och timjan. MUMS! 

Man får nästan säga att killarna var bättre på upplägg än tjejerna – för här kommer en kletig dessert, haha! Skyller på att klockan var närmre elva och många glas senare 😉 Efterrätten bestod av champagnesorbet(!), passionssorbet, chokladmousse med fudge och havssalt med blåbär. 

Vid 12-slaget öppnade vi champagneflaskorna nere i hamnen och skålade till en upplyst himmel över havet! SÅ VACKERT! Bättre än alla fotbollsplaner man stod på som 15-åring med Tre Apor vinet för 59 kronor, haha! Livet blir bättre :))

Nu har vi precis städat klart huset, ätit en lång våffel-brunch med alla som sov över och nu ska jag styra bilen mot Soraya och nyårsdagen-träning! Den ni! Här ligger vi inte på latsidan 🙂

Hoppas att ni också hade en fantastisk kväll igår <3

Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.