En bra första vecka och en tanke

Just nu sitter jag på tåget på väg mot Soraya. Som en kontrast till gårdagens konstanta ösregn har solens strålar trätt fram idag, rätt schysst upplagt ändå. Regn årets tröttaste dag och sol dagen därpå, som en symbol för nystart om vi ska vara såna 😉

Jag tänker ta extra god tid på mig i stallet och starta ridpasset med en lång framskrittning utomhus, så skönt! Så fort det inte är halka utomhus passar jag på att rida mycket i backar, jag blir stressad när för många ridpass läggs på platta underlag. Platta vägar till hagen, platt hage, skrittmaskin på perfekt krattat underlag och platta ridbanor. Jag tror att kuperad terräng är så oändligt viktigt för att stärka hästarna. Så idag ska jag och Raya ut och mysa i eftermiddagssolen innan vi ger oss på otaliga övergångar i ridhuset, hehe.

IMG_1139

Jag känner att jag har en så bra första 2018-vecka framför mig! Jag skriver på en rapport i skolan, jobbar mina halvdagar och hänger i stallet. Vardagarna får gå i det tecknet den här veckan; struktur och lugn och ro. På fredag ska jag bjuda Anna på middag på mitt favoritställe Toso som tack för hennes enorma engagemang i min och Rayas höst och på lördag ska jag och Sara (som jag tränar med) ha en mysig vinkväll! Så fint att se hur ens intressen i livet sammanför en med bra människor.

Ibland tänker jag tanken när jag går på överfulla gator i stan och trängs bland vardagsstressade människor;
Undra hur många av de här som jag skulle älska om jag lärde känna dem?  

Är inte det både en sjukt cool och skrämmande tanke? Hur många människor man är lyckligt lottad över att ha förts samman med – likaväl som man kan vända på det och tänka på hur många människor som skulle kunnat ha en enorm plats i ens liv och som man bara vandrar förbi?

Comment 01
  • Linda

    Alltså vilken fin tanke! Superbra påminnelse i en stressig, irriterad och fördomsfull tid att om du lär känna varje människa som en människa så är det nog få man tycker illa om <3

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.