Vardag 2018

Äntligen vardag – 2018!
Även fast jag har haft jättebra jul- och mellandagar och en fantastisk nyår så har jag verkligen längtat efter vardag. Nu ska jag åka mot kontoret, säga godmorgon till receptionisten, ta en kopp kaffe och känna in 2018 ifrån min kontorsplats.

Igår hade jag ett riktigt superpass på Soraya, bästa på länge! Hon har varit så in i bomben pigg så ridkänslan och timingen har inte riktigt varit på topp, men igår var hon mer lagom tempererad, mjuk och jobbade fint genom kroppen. I eftermiddag åker jag och tränar henne igen, Christian är på semester i två veckor så vi får klara oss på egen hand 🙂 När han är tillbaka vill jag att vi är förberedda för att börja slipa på detaljer inför 2018’s tävlingar. PEPPEN.

Ikväll ska jag: ta emot matleverans för veckan, tvätta dubbla maskiner, laga vardagsmiddag till någon skön spellista och snacka om dagen med Felix. Ingen fyrarätters, julbord, dans till morgontimmarna eller champagne så långt öga kan nå 😉

Kunde inte välja en bild… Hon är FÖR söt så ni får alla. Från igår <3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.