Långa dagar

Hej! ♥
Jag fick världens stressigaste morgon i morse och tänkte kika in under dagen – sedan for åtta kontorstimmar fyllda med möten iväg och vips var klockan halv sex. När jag kom hem kände jag att jag behövde ta tag i plugget innan jag säckade ihop helt, haha, så över lite mikromat fyllde jag ut min rapport en bit till 😉

Nu har jag precis landat i soffan och ska läsa sista kapitlet i den mest givande boken jag läst i mitt liv ”själv och tillsammans”. Den handlar om vår identitet i relationer och varför, och wow. Ska spara den i bokhyllan för alltid – jag tycker verkligen att ni ska klicka hem den nu på direkten 🙂

Soraya har haft sin vilodag idag, och jag längtar redan tills imorgon vid lunch när jag slutar jobbet efter en halvdag och kan spendera eftermiddagen i dagsljus med henne. Imorgon ska vi ta tag i det här med serierna i vart fjärde igen… Kan fortfarande inte fatta att vi fick 61,5% i vår MSVA-debut trots typ inte ett enda byte i vart fjärde, en missad piruett och byte i ena slutan. SÅ satans peppad på 2018’s tävlingar! IMG_6830

Jag har förresten läst alla era kommentarer och håller, efter lite eftertanke, verkligen med om att det var fult gjort av de som körde hästarna igår. Jag blir också upprörd över att vi är så dömande mot varandra och inte visar varandra respekt – lär över gränser istället för att fnysa och nedvärdera. Tack för er input i alla fall! Nästa gång säger jag ifrån.

Comments 5
 • Maja

  Hej! Vet att detta inte handlar om ditt jobb eller hästarna men måste verkligen fråga dig om detta. Jag vill gå ner i vikt, ca 5 kg. Jag känner mig inte fin i min kropp och vill absolut inte visa den för någon,inte ens mig själv. Jag undrar därför om du har några tips till mig för att gå ber i vikt? Om jag har försåt det rätt tränar inte du överdrivet mycket och äter det du vill, hur kommer det sig då att du är smal? Jag vill INTE gå ner i vikt för någon annans skull utan endast för min egen så jag kan trivas i min kropp igen. Nu är jag 165 cm och väger 64 kg, visst jag är då kanske normalviktigt men det är inte farligt för mig att gå ner 5 kg. PS:älskar din blogg!!!

  Reply

  • Daniela

   Skippa godis och läsk osv och ha en ”cheatday” en dag i veckan om man säger så, och rör på dig! Vardagsmotionen gör mycket, gå istället för att åka bil/buss t.ex. Sen är ju alla olika, så det som funkar för Linn kanske inte alls funkar för dig. 🙂

   Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Hej! <3
   Kanske tramsigt, men jag vill verkligen inte ge mig in i såna diskussioner då det är så känsligt. Dels utav den anledningen, och dels utav anledningen att jag ärligt talat inte har så bra koll, så tror jag att jag är helt fel person att fråga. Jag gör verkligen ingenting speciellt, så jag besitter inte ens några bra tips. Lycka till och låt inte (onödiga) tankar komma i vägen för livet <3

   Reply

  • Tora

   Tacksam för ett så klokt och bra svar från dig Linn <3 Siffran på vågen bestäms av så mycket mer än hur mycket fett man har på sin kropp! Försök att fokusera på att äta bra och röra på dig och sedan får vågen visa vad den vill. Det är viktigare att vara nöjd med sig själv, annars kommer du troligtvis inte vara det om du går ner i vikt heller.

   Reply

 • Alexandra

  Åh, spännande bok! Kan rekommendera ”Hemligheten” av Egil Linde som också behandlar anknytnigsteorier och relationer!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.