Fokusera på grunderna

Godmorgon! ♥
Torsdag och för mig är det som en fredag, då jag inte jobbar imorgon. Den här veckan har stavats lite sömn och mycket att göra så det ska faktiskt bli jätteskönt med helg.

Dagarna ska spenderas med Soraya och skolböckerna, och det känns mer än okej. Jag har valt att dela upp vår vinterträning i intervaller för att stärka henne inför vårens uppgifter utan att nöta på för mycket. Just nu är vi inne på rakriktning och övergångar, vilket är perfekt att kombinera med serieträning. Vi måste bli säkra i treorna och fyrorna, så dagens pass ska bestå av en kombination av diagonaler och kvartslinjer utan ett enda byte med bara fokus på rakriktning och sedan serier. Fokus på samling och piruetterna får vänta lite, jag vill ge henne tid att komma igång efter sitt lilla jullov.

Det är kul att nörda dressyr. Speciellt med en häst man älskar så att hjärtat gör bakåtvolter ♥IMG_2160

Comments 2
 • Linnea

  Hej! Vilken modell på equipe har du? Jag letar sadel och både olympian och emporion passar och klurar på vilken jag ska välja

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Hej! Jag har Olympian – älskar den! Men det beror nog väldigt mycket på vad du behöver hjälp med naturligt med din sits. Jag åkte lätt fram med överlivet på Soraya, åtminstone när hon var yngre och inte lika stark i kroppen, och där hjälpte Olympian mig perfekt 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.