En lugn fredag

Godmorgon! ♥
Jag sitter i soffan hemma i lägenheten och pillar med en presentation inför ett seminarium i skolan nästa vecka. Jag trivs bäst när jag kan lägga upp mina dagar såhär:

Kontoret 8-12
Stallet 13-16
Plugg 17-19

Men det är under lugna veckor och dagar det går att göra så. Inför uppgifter i skolan krävs det såklart mer än två timmars studier och vardagen är sällan så fri så att jag kan planera mina dagar precis så. Ofta blir det svintidiga morgonträningar för att pussla in både föreläsningar/seminarium och kontorstimmar. I veckan har jag satsat på 8-17 dagar för att kunna plugga en heldag idag, bortsett från stallet då, för dit ska jag i eftermiddag 🙂

Kan ni förstå att jag är KLAR med hela jäkla utbildningen i maj? Jag förstår nästan inte hur det har gått till, haha! 🙂IMG_4841 IMG_7810

Comments 6
 • Johanna

  Och jag ska precis börja en 4 eller 4,5 årig utbildning till hösten haha fy :((

  Jag tog 2 år efter studenten till att jobba och resa lite också vilket har vart så värt för mig. Ångrar inte det en sekund. Har tjänat ihop lite pengar så att jag inte behöver leva sååå fattigt som student (även om det inte kommer fett med pengar heller haha), fått rest och samlat ovärderliga upplevelser, äntligen fått bukt med mina sjuka magproblem jag gick med hela gymnasiet pga stress och framförallt testat på lite olika jobb och vad jag trivs med och tycker är kul och inte och därmed även kommit underfund med vad jag faktiskt vill plugga.

  Jag ÄR grymt taggad på att börja plugga igen. Få känna mig duktig och få belöningar i form av bra betyg. Få vara bland intelektuella människor som har ungefär samma intressen/ambitioner i livet som jag. Få känna att jag är påväg någonstans för när man bara knegar på på ett jobb man innerst inne inte vill jobba med (även om det såklart duger nu) känns det tyvärr som att man står lite still i livet medan alla andra är påväg mot deras dröm och mål.

  Men samtidigt är jag sjukt avundsjuk på dig och flera andra som är färdigutbildade och kan börja söka jobb och få jobba med det dom vill! GUD vad jag längtar tills jag är klar med min utbildning. Men som sagt jag hoppas jag får en rolig studietid och att jag tar tillvara och njuter av den också. Verkar rätt mysigt på något sätt och lite annorlunda från gymnasiet då man kan lägga upp sina studier och styra sin tid på ett annat sätt nu.

  Men ville bara egentligen skriva GRATTIS till att du snaaaart (vårterminen går ju sjukt fort? är liksom bara halva januari, feb, mars, april och maj) är klar. Grymt bra jobbat. Det är inte alla som klarar av att läsa en 100 %-ig utbildning med jobb/karriärsdrömmar och häst vid sidan om!!

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Åh <3
   Men alltså se fram emot det! Studietiden är rolig, stimulerande och framförallt fri! Det är bara nu mot slutet man är lite fed up, haha!

   Reply

 • Malin

  Vart har ni köpt ert köksbord och stolar? 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.