Dorsia, Toso och söndagsmorgon

Vill ni ha ett guldtips för ett glas vin/en drink på stan i Göteborg? På den lilla tvärgatan Trädgårdgatan möts man av en dörr prydd av ett ”fågelbo” med ett guldägg i. Stället heter Dorsia och FYSATAN vad fint, fräckt och mysigt det är där inne! Jag ville visa Anna det så vi började där innan vår middag på Toso igår kväll 🙂 

Sedan gick vi till min favoritrestaurang och beställde in allt vi var sugna på, och när vi hade ätit upp och servitörerna kom för att ge oss efterrättsmenyerna kom jag på att vi glömt beställa in Toso’s magiska pilgrimsmusslor, så då fick vi beställa in dem också, haha. Det var en SÅ mysig kväll!

Nu sitter jag och Felix i varsitt hörn i soffan, det är vit frost utanför fönstren och vår kaffekokare går varm. Jag ska hugga in i plugget nu, med handen på hjärtat tror jag aldrig att jag har varit så omotiverad och skoltrött i hela mitt liv innan, puh vad tungt det känns. Larvigt när det är så lite kvar – men det kanske är då energin rinner ur en? Ynka fem månader kvar, bara att bita ihop, djupandas och hålla fokus 🙂

Comments 4
 • Isabelle

  Tack gode gud för att jag inte är ensam!! Tar också min kandidat i företagsekonomi till sommaren, och min sambo tar sin magister, och båda har dragit sig från att plugga hela helgen, haha! Det känns ju som att det är nu man borde ha störst motivation, när målet är så nära 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Men eller hur?! Jag har verkligen hållit fokuset uppe genom alla tuffa perioder, och nu när det egentligen är relativt lugnt så vill jag hellre gå i ide än att ta tag i de skolrelaterade grejerna som ligger framför mig… Haha!

   Reply

 • Sara Karlsson

  Själv sitter jag och pluggar farmakologi. Jag vet inte vad det är, men just nu känns det otroligt tungt. Man läser och läser, börjar göra tentafrågor och vill bara bryta ihop. Skönt att veta att man inte är ensam haha. Lycka till på din examination, vi får helt enkelt försöka se målet: när tentan är inlämnad!

  Reply

 • Rebecka

  Haha du är inte ensam om skoltröttheten, känns som att man har fastnat i en period i livet där man sitter lite ”fast” på grund av studierna. Jag har två år kvar och det känns som att livet kommer börja DÅ, nu är det någon riktigt seg uppvärmning tills dess…

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.