Ny vecka

Godmorgon!
Vi kan väl säga att denna veckan är den första riktiga veckan på 2018? Frustrationen när Nyhetsmorgon inte sändes som vanligt förra veckan, hehe, det är liksom min måttstock på om allt är som vanligt eller inte.

Jag har en jättebra vecka framför mig! Felix ska iväg till Stockholm på onsdag så jag ska kombinera kvällar med vänner med egentid. Efter två dagar brukar jag sakna ihjäl mig efter honom, men det är rätt härligt att kunna bjuda hem vänner utan att känna att man kickar ut honom 😉

Men idag är det måndag! Jag ska snart åka till jobbet och jobba halvdag, sedan raka vägen till Raya och träna henne. Kvällen lär få spenderas med studielitteraturen… En vanlig måndag helt enkelt! Hoppas att ni mår bra ♥fullsizeoutput_287

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.