Vardagslunk

Några bilder ifrån de senaste tjugofyra timmarna. Jag och Felix har precis ätit supergod lax (på bilden), för en gångs skull var vi båda hemma innan sju och kunde äta en tidig middag. Det jag älskar med det är att mystiden blir så lång. Han framför någon av sina serier, jag med laptopen i knäet med mys uppdukat på soffbordet och kramar när man känner för det. Mitt mys på laptopen för tillfället: betala fakturor, ha-ha. Men ändå… 🙂

Jag har fått förfrågan att vara med i ett division 1 lag med Soraya i vår, tävlingarna ligger i april/maj, och jag klurar på hur jag ska göra. Jag gillar att tävla lag och jag känner att vi kommer kunna bidra väl i MSVB-klasserna, men samtidigt vill jag nog hellre satsa på en tävlingsplanering utformad efter våra MSVA-starter… Så efter fakturorna ska jag scrolla ordentligt på TDB och kolla vad Christian har skrivit om tävlingarna i vår.

Tänk att vi redan går mot vår? 2018? 

Comments 2
 • Amelia

  Tack för en så underbar blogg!

  Jag är precis klar med min första termin på handelshögskolan i Stockholm, som har gått väldigt bra prestationsmässigt (jag påbörjade utbildningen direkt efter studenten i våras). Men jag känner mig rätt vilsen och tom. Det känns som om att jag inte har något syfte, någon inspiration och glädje med det jag pluggar, och det borde ju vara tvärtom. Universitetstiden bör vara karaktärsskapande men just nu känns det som att livet går i 130 och att det enda jag gör är att plugga och stressa över betyg. Jag är allmänt frustrerad för att det känns som att jag bara står kvar och stampar på samma plats som i tvåan på gymnasiet… vill så gärna ”komma vidare” och hitta en vardag jag tycker om.

  Det låter säkert flummigt men jag undrar om du har några tankar kring det här? Kram

  Reply

 • Elvira

  Vi går ju inte mot vår ännu, det har gått 10 dagar bara (!!h hittills. Det är ju bara den 10 JANUARI <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.