Kämpigt

IMG_9604

 

Jag kan inte minnas när jag var så konstant trött senast. Jag brukar vara en jäkel på att bita ihop, hålla fokus och ta tag i allt som ligger framför mig. Egentligen har jag det jättebra; en rolig och intensiv förmiddag på jobbet, sedan svinigt kalla, men härliga timmar, i stallet och nu ska jag dra fram plugget. O r k a r   i n t e. Vill bara lägga mig i sängen och lyssna på Martina Haags ”det är något som inte stämmer” tills det nästan gör fysiskt ont, vilken bok! Har ni läst den?

Det kan faktiskt skrämma mig; att allt blir mer komplext och intensivt, alltså det här med hjärtkross och relationer. Jag funderar på om (eller ska man skriva när?) någon jag älskar blir utsatt, nu lite längre in i livet. När ett hem ska delas upp. Eller tänk ännu längre fram, när ett hem är det minsta i förhållandet till en familj som ska splittras. Och så ska man själv (om det inte är jag själv då vill säga, hope not) springa till jobbet 8-17, ta hand om sitt eget och vilja finnas villkorligt för den som drabbas. Jag har nästan aldrig tänkt den tanken innan, vänskapsrelationerna om tio år, hur det här med ovillkorligt i vått och torrt funkar då.

Plugga, bok, plugga, bok…. Hehe. HUR kan min vanliga inspiration och driv verka rinna av mig likt schampoot i morgonduschen? Suck vilka trötta dagar.

Comments 5
 • Linn

  I all välmening skriver jag detta. Har du en svacka, eller är det så att din kropp helt enkelt säger ifrån? Du lever i ett så intensivt tempo som jag tror få skulle orka med. Lyssna på din kropp, fundera på vad den säger dig. Var rädd om dig! <3

  Reply

  • Caroline

   Håller helt med dig! Sen ska man inte glömma att vintern på västkusten varit ovanligt mörk o blöt. Det påverkar oss nog mer än vad vi tror. Mitt bästa tips är att lyssna på kroppen, ta det så lugnt det går o ha tilltro att energin kommer tillbaka tids nog.

   Reply

 • Sara Karlsson

  Det är något som gör att plugget känns så jäkla tufft just nu, jag förstår inte varför. Jag och mina vänner pratar om det varje dag, det känns att det var länge sedan man fick vila. Samtidigt så måste man känna efter så att man inte mår alltför dåligt. Ta hand om dig!

  Reply

 • Emma

  Känner detsamma just nu. Allt går otroligt tungt. Jobbar heltid nu en månad framöver och pluggar två kurser heltid och stall på det. Jag är inte hemma mycket 🙂 🙂 hoppas på lite lugnare tempo nästa månad.. och lite ljusare dagar så man får mer energi haha. Bara att hålla ut.

  Reply

 • E

  Linn ! Kan du inte spela in någon träningsvideo snart igen? Jag älskar att höra dig bolla dina tankar kring din och Sorayas träning så som du gjort tidigare i några Youtube.klipp med voiceover. 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.