Lördag

Godmorgon! ♥
Jag har varit själv hemma sedan i torsdags eftersom Felix är i Stockholm, jäklar vad ombytta roller vi har nu, nästa vecka ska han dit och jobba igen, haha. Jag tycker att det är mysigt att ha någon ensam kväll men inte flera – så igår bjöd jag över tjejerna för chark, vin och senare under kvällen (natten hehe) lagade vi löjromspizza. Så satans trevligt! Det är något jag ska fortsätta med hela mitt liv, även när vi alla har kids: fylla mitt hem med vänner ofta. 

..alltså fråga inte om hur fyllda glasen är, det är Lovisas grej att hälla upp så.. Haha! 

Jag har haft en lugn lördagsmorgon, vaknade av ett samtal ifrån en vän som behövde lite pepp så låg på mage i soffan, drack kaffe och försökte hjälpa till att klura på hennes situation med morgonhes röst, mysigt. Om en stund ska jag och mamma äta lunch och sedan åka till Soraya, längtar alltid extra efter Raya efter hennes vilodagar där vi inte setts.

Ikväll ska jag och några tjejer till en rätt ny restaurang i stan, så peppad på det! Och när jag kommer hem så kommer Felix äntligen vara hemma igen. Bra lördag, pirr i magen över livet och lycklig.

Comments 3
 • Victoria

  Ser riktigt mysigt och gott ut!! Har du något recept på löjromspizzan? 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Vi har surdegsbotten, en vit fyllning på creme fraîche med citron och smör (istället för tomatsås), riven prästost och lite mozzarella. Sedan på med löjromstopping! 🙂

   Reply

 • Michaela

  Ja vet att de kanske inte hör till din blogg men kan inte du då och då lägga in recept, det ser såååå gott ut *.*

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.