Söndagsmorgon

Majafixad

Morgonläsning: ett modemagasin i Australien som fylls av helsida efter helsida med min lillasyster. Overkligt ♥
Söndagsmorgon! Hoppas att ni mår bra. Vi var på Parlour igår ikväll, en ny restaurang i Göteborg, som var SÅ jäkla trevlig! Jag höll mig dock till bubbelvatten och åkte hem när de andra gick ut, för idag skulle jag gå upp supertidigt och nu är det pluggstuga deluxe här hemma. Hur låter; 3600 ord kvar att skriva? Mmmm. 

Så nu ska jag fortsätta knappa på tangenterna innan jag gör ett avbrott för Raya i eftermiddag. fullsizeoutput_1b4e fullsizeoutput_1b57 fullsizeoutput_1b65

Det bästa av allt är att hon är lika vacker på insidan som utsidan och är just min lillasyster, Maja ♥

Comment 01
  • Mathilda

    Wow vilka snygga bilder! Hon har ett väldigt speciellt utseende (Speciellt som i intressant, inte på något negativt sätt förstås! Lite androgynt utseende)
    Så himla häftigt det måste vara för henne att se sig själv sådär, världsstjärna nästa liksom!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.