Måndagssnack

Alltså vet ni hur jag läste en kommentar förut? Jag satt på spårvagnen och scrollade bland kommentarer utan att riktigt tänka på vilket inlägg de tillhörde och så läste jag en jättefin kommentar om, vad jag trodde, Rayas utseende.. Att hon har så speciellt, på ett positivt sätt, utseende och så tänkte jag ”ja, det har hon faktiskt, hennes gula mule, extremt vakna blick, det vita i ögat i kontrast till det kolsvarta och den lilla stjärnan i pannan”. Sen insåg jag att det var en kommentar riktad till Maja, hahaha. Okejdå, utseende Maja-Raya 1-0. 😉

Några bilder ifrån uppvärmingen igår: fullsizeoutput_1bff fullsizeoutput_1c0e fullsizeoutput_1c2c fullsizeoutput_1c55

Sedan måste jag säga att jag verkligen har hittat tillbaka till mitt flow igen, jag hade en SÅN motivationsdipp efter jul, mellandagar och nyår men nu känns det mycket lättare att hugga i igen. Vi introducerades till examensuppsatsen idag, som vi ska skriva under 10 veckor, och jag blev helt pirrig! Den känns både stor och rolig att ta sig an.

Veckan är fullbokad med jobb, träning och plugg så jag försöker ta varje chans jag får för lugn och ro. Det blir lugna helger i vår för att hinna ladda batterierna, för mig är knepet att aldrig släppa strukturen, då blir jag stressad. Så helger med utgång, vänner högt och lågt, fest och omvända dygn kommer inte på tal den här våren. Jag håller fokuset i handen och ser målsnöret i sikte! 

Comment 01
  • Elin

    Spännande med uppsats! Vad ska du skriva om? Du som jobbar med marknadsföring kanske har tips på uppsatsämne? Jag ska själv börja min 30hp uppsats i marknadsföring nu men har lite idetorka hehe

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.