Kvällstankar

Kvällens middag ♥

Minns ni att jag skrev om att vi beställt min absoluta dröm-matta i viskos? Vi landade ju till slut i valet grå och idag fick jag notis ifrån DHL att den kommer på torsdag!!! Jag blev SÅ glad medan Felix kollade fundersamt på mig och sa; alltså ditt enorma engagemang och kärlek för hemmet, vad är det ett uttryck för egentligen? Haha, det kan man faktiskt undra. En matta i viskos och mitt hjärta gör bakåtkullerbyttor.

På tala om hjärtats bakåtkullerbyttor så spenderar jag varje ledig stund jag får till att fundera i lugn och ro över andra halvan av mitt 2018. Jag har genom åren efter studenten fått uppleva massor och någonstans landat i att jag mår absolut bäst när trygghet och kreativitet går att kombinera. Min mardröm skulle vara att jobba som ”influencer” bara, utan arbetstider, team i form av kollegor och chefer och bara producera material för mig själv. Jag VILL ha teamkänsla, gemensamma mål och struktur. Men jag vill också ha frihet och kreativitet.

Jag har ett fantastiskt jobb på alla de punkterna nu, och har dessutom utbildat mig inom en bransch som präglas av just den kombinationen, så egentligen handlar inte tankarna om att byta eller bryta upp något. Utan mer bara balansen, hur vill jag göra, på vilket sätt, vad måste finnas kvar och vad måste förändras… Ska vi lätta upp stämningen med lite inspirationsbilder på viskos-mattor? Hehe <3 Velvet-silver-miljo 20161207121911816641203951_sbig 26282777_166388304129058_4259103958301147136_n

 

Comments 3
  • Isabelle

    Har ett bra tag nu funderat över mitt liv efter examen till sommaren och känt panik över att inte veta vad jag ska göra! Men igår skrev jag äntligen på för en heltidsanställning på bank och det kändes som att allt bara föll på plats. Det blev på nått sätt lättare att tänka framtid igen 🙂

    Reply

  • Alice

    Åhnej. Nu vill (måste) jag ha en viskosmatta! Såå snyggt, hur kan jag ha totalmissat det?

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.