Tisdagsmorgon

Godmorgon!
Jag hade sovmorgon till 07:30 i morse, det är det bästa med dagarna som börjar med föreläsningar – de börjar ofta klockan 10, så dagen kan starta med långa, lugna hemmamorgnar. Smart vore väl att plugga de extra timmarna istället, men just idag kändes det på sin plats med extra sömn och lugn och ro. Utanför yr det snö och är bitande minusgrader och jag laddar upp mentalt för en intensiv dag… IMG_1371

Min dag börjar i skolbänken, metod, forskning och att kritiskt granska vetenskap – det är vad jag ska syssla med de närmsta tolv veckorna.. Inte det intressantaste jag kan tänka mig, hehe, men det är ju trots allt en viktig träning inför uppsatsskrivningen. När dagens skoltimmar är avklarade åker jag ut till Raya, förfryser och tränar. Sedan har jag avsatt två timmar ikväll för att läsa ikapp de föreläsningar jag missar i veckan på grund av jobbet.

Så kul förövrigt att läsa om ridsport högt och lågt i media igår och idag. Vilken dag det var för vår sport igår! Peder är ju bara så väl värd priset!

Hoppas att ni får en bra dag <3

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.