Fredag och nystart

1. Gårdagens middag // 2. morgonpromenaden till spårvagnen på väg till kontoret <3

Hej på er!
Bloggen har krånglat sedan igår kväll, mitt senaste inlägg är till exempel puts väck – men det är det värt! För idag lanserades nya plattformen för Spotlifes bloggar och verktyget är SÅ mycket bättre än det förra. Lite som en nystart.

Jag fick massor av frågor om recept på svampsoppan på senaste inlägget (som försvunnit..) så det tänkte jag dela med mig av. Fick sån lycka i kroppen när Maja satt på köksbänken och snackade med mig och Felix medan vi lagade mat ihop. Definition på en myskväll en iskall torsdagskväll i januari ♥


I soppan hade vi: – 
– Massor av de svampar man gillar bäst (vi brukar köra på skogschampinjoner och kantareller)
– två tärningar svampbuljong + vatten
– En burk creme fraiche med smak av kantareller och cognac 
– matlagningsgrädde 
– färsk persilja 
– vitt vin
– svartpeppar 

Gratinera med massor av parmesan <3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.