Tävlingslängtan

Jag fick precis upp en notis i min mobil ”anmäl Skövde klockan 18:00!” och åh vad det skapade tävlingslängtan. Min och Rayas vår får stå lite åt sidan för min sista termin i skolan och stora projekt på jobbet, eller åt sidan är väl orättvist att kalla det när man tränar mot MSVA/St. George på sin ”hobbyhäst”. Men ni förstår vad jag menar; tävlingarna får läggas utefter skolan och jobbet, och inte tvärtom.

Min plan är att anmäla de tävlingar som har bra klasser och sedan se hur jag får ihop det när det närmar sig. Jag vill både rida MSVB för att fila på känslan i program där vi känner oss trygga och utmana oss i den svåra dansen i MSVA med världens finaste frack.

..bara för att trigga vår allas längtan efter kommande säsong tänkte jag lägga upp tre tävlingsvloggar från 2017. Jag tycker de är riktigt mysiga, med mycket material ”runt omkring”. <3
Jag förstår dock inte hur jag ska lyckas klistra in dem än, så ni får dem som länkar:

”Klick: Tävlingsvlogg; meeting i Laholm!” // ”Klick: Tävlingsvlogg; tävlingshelg, kvalar MSVA!” // ”Klick: Tävling; vinner MSVC!” 

Comments 3
 • Maria

  Vilka mysiga och peppande vloggar <3
  tränar du någon styrka eller kondition förutom ridningen? 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Nej, det gör jag faktiskt inte… Men borde! Tiden finns inte alls just nu, men när jag är klar i skolan skulle jag gärna vilja addera både yoga och styrka på gymmet i min vardag 🙂

   Reply

 • Malin Vestergren

  Vad är det i Skövde du skulle anmäla dig till? 😀 Jag bor i Skövde nämligen, det hade ju varit superkul att köra en liten photoshoot om du skulle komma hit 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.