Min söndagskväll

På helgerna brukar jag och Felix ha på musik och laga mat tillsammans, det finns fan inget härligare än att sitta på köksbänken och dingla med benen med ett glas i handen och tjattra om livet och argumentera om hur tunt löken ska hackas 😉 Men idag stod jag för maten medan han tog tag i vårt tvättberg, och de tillfällena är också så jäkla mysiga. Alltså, att laga mat eller pyssla hemma för sig själv. Jag har nästan alltid på poddar då, poddar som berör eller ger en tankeställare.

Ikväll firade vi lite att en lägenhet vi gick och kollade på som var superfin, fem kvadratmeter större än vi trott att vi skulle få för vår budget och låg på en drömadress gick för tvåhundratusen under vårt banklån!! Storstadspriserna har verkligen bromsats rejält och förhoppningsvis blir det ett perfekt läge att köpa om några månader. Pirrigt. Tills dess går vi på massor med visningar. Vi är tyvärr inte as-synkade i våra hjärtepunkter ska ni veta.. Han röster för fler kvadratmeter och balkong och jag för MITT i stan och sekelskift.

Därav pågår det heta diskussioner här hemma där vi försöker få den andre att falla för lägenheter vi hittat som prickar just den enas punkter. Jag skulle behöva ha Felix vilja lite mer mellan hand och skänkel… 😉

Nu är klockan 21:48 och jag ska hoppa ner i sängen och lyssna klart på Skäringer och Mannheimers podd – hoppas att ni känner er lika redo för en ny vecka som jag ♥

Comments 4
 • Johanna

  Ert förhållande låter supermysigt. Har ni aldrig något tjaffs?

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Jo, verkligen, vi är två väldigt olika personer som diskuterar intensivt emellanåt 😉 Dock faktiskt ”aldrig” bråk, som i definitionen att man verkligen sårar varandra och bränner förtroende. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att det man en gång sagt alltid lever kvar någonstans, man måste vara rädd om varandra – och relationen.

   Reply

 • Alicia

  ”Mellan hand och skänkel”😂 sann hästnörd!

  Reply

 • Irma

  Vart i Göteborgområdet är det ni bor nu? Jag har uppfattat det som att ni ändå bor rätt centralt som det är just nu 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.