Söndagsmorgon

Godmorgon! ♥
Mannagrynsgröt med äpple och kanel, kaffe med gårdsmjölk och kalendern i högsta hugg –> söndagsmorgon. När jag planerar mina veckor på söndagar så utgår jag först ifrån viktiga jobbmöten, sedan kollar jag på vilka föreläsningar ”som fungerar bäst att missa” och planerar in träning för Christian och kontorstimmar då. Ofta tar den här planeringsstunden ett bra tag, haha, det är ett riktigt pusslande. Det känns overkligt att jag så snart ”bara” ska ha jobbet och hästarna, att dagarna ska bli så självklara och tillvaron så mycket mindre komplicerad.

Jag tänkte hänga kvar i soffan framför Nyhetsmorgon ett tag till innan jag klär mig i lager på lager på lager och åker till stallet. Gud vad jag älskar söndagar alltså.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.