Vår söndag

Alltså ärligt talat – hur mycket förhöjer inte ens hästägarskap livskvalitén egentligen? Det har varit helt magiskt väder idag och jag kan tänka mig att om jag inte hade haft något djur och bott såsom vi gör så hade jag fikat/lunchat på stan, typ. Istället åkte jag ut till Raya och kände ”äh, vi skiter i ridhuset idag”, satte på mig vinterkängor och gick ut i snön med henne. I över en och en halv timma promenerade vi och stannade till på sommarbetet där hon busade loss på lina, rullade sig och grävde hysteriskt i snön och blev helt till sig när den flög upp på mulen, haha <3

Bästis ♥

..ett bra alternativ när man vill träna sin häst i snön men inte vågar sitta på:
Haha, typ sant! Jag tränade trav-galoppövergångar i snön och trots att Raya själv tycker att det har varit sunday-funday så är det ju jäkligt bra träning. Och det ligger en viss sanning i första meningen, för varje gång snön yr upp så PIPER hon och gör världens bockserier. Jag kiknar av skratt men är nöjd med att stå tio meter ifrån och inte sitta uppe på 😉

Finaste tjejen! Den dagen jag kommer behöva välja mellan häst och resten av vardagslivet med karriär och i framtiden barn ska det komma en hundvalp i samma sekund som jag släpper hästarna. Vill aldrig leva en dag i mitt liv utan att fylla det med den renaste blicken att spegla sig i: ett djurs.

Nu är jag hemma och vi ska hälla upp varsitt glas rött och laga söndagsmiddag!

Comments 4
 • Cornelia

  Hund är faktiskt himla bra också! Tänkte på det när jag läste första stycket. Okej, hade valt häst före hund alla gånger men nu har jag ingen häst för tillfället, är ”bara” medryttare och rider två-tre gånger i veckan. Passar mammas hund i två veckor och det förgyller verkligen vardagen. Dels sällskap jämt, och som idag i världens finaste väder så måste man gå ut och njuta, samtidigt som en alldeles överlycklig varelse studsar fram bredvid en, oavsett väder och tidpunkt på dygnet ❤️ Så härligt att ha hund i storstad också, bor i Stockholm och de är ju (typ) välkomna överallt! Fik, affärer, restauranger – allt! Skulle så gärna skaffa egen hund men lite svårt just nu, så då är det perfekt att få passa någon annans då och då 🙂

  Reply

 • Millan

  Hej Linn!

  En nyfiken fråga 🙂 Du designade ett jättefint schabrak och luva för några år sedan, har du något set kvar och använder du det på Raya?

  Reply

 • C

  kan inte du skriva ett inlägg om tentor och allt som det innebär innan du slutar plugga? Du verkar alltid så lugn och förberedd när du ska skriva en salstenta! jag kan ha full koll på allt och gå in och skriva en 5:a på tentan men jag får ändå typ dödsångest varje gång, både innan och efter. Känner du nånsin så och hur får man bort det, har du några tips?❤️

  Reply

 • Tina

  Jag har istället valt att kombinera familjeliv, häst och karriär! Trixigt som tusan många gånger men nu har vår dotter till min stora lycka delat mitt hästintresse så snart kommer vi ha varsin häst <3 Det om något är lycka!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.