Kämpig vecka

Måndag! Ny vecka och en riktigt knivig sådan… Christian kommer ta fler träningspass än vanligt för mig den här veckan för att mina dagar ska gå ihop. Han tycker att Soraya gör helt fantastiskt travarbete på töm och säger att hon självmant bjuder upp till samling och att han har kunnat leka mot passage där. Så vi kom överens om att han ska lägga fokus på tömkörning måndag, tisdag och fredag den här veckan. Givetvis hade jag hellre suttit på läktaren och lärt mig av det han gör – men det är bara att acceptera att den ekvationen inte går ihop den här veckan.

Idag jobbar jag halvdag på kontoret och missar första halvan av skoldagen, men jag hinner dit till eftermiddagens föreläsning och efter den ska jag sitta med Mika och skriva på vårt PM som snart ska skickas in. Imorgon är jag på kontoret 8-17 och kommer ha ett LASS kapitel att läsa ikapp efter alla missade föreläsningar, så det gäller att påbörja inlämningarna i tid.

Hands up – slitigt, tungt och inte askul just nu. Men jag ser åtminstone ljuset närmre för varje dag som går 🙂

Comments 2
 • Veronica

  Hej,
  En fundering, varför väljer du att arbeta samtidigt som du har en sista termin kvar på skolan som dessutom är kämpig att få ihop med annat? Varför inte lägga arbetet (som du kan ägna resten av ditt liv åt) åt sidan under din sista termin i plugget så du istället kan fokusera på det? Trist att behöva offra ämnen och föreläsningar pga av arbete, det hade aldrig gått att göra på min utbildning för att klara den.

  Reply

 • J

  Hade varit roligt att se tömkörningsbilder. Tömkör unghästarna jag har under utbildning en hel del innan jag rider mer regelbundet och gått kurser för Anders Eriksson. Så det hade varit roligt att se bilder på när Christian tömkör!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.