Tisdag

Hej hjärtan!

Jag har jobbat heldag på kontoret idag och inte haft en sekund över till att kika in här.. Vi beställde upp lunch från en restaurang och hade ett långt möte med alla delar av företaget; produktutveckling, budget, marknadsföring etc. Just den delen älskar jag med att vara anställd, sammanhållningen och strukturen.

I och med dagen på kontoret har jag missat samtliga föreläsningar idag och dessutom har jag bokföringsjobb att ta tag i nu här hemma. Men helt ärligt känns den här, helt vanliga tisdagskvällen, skitmysig. Jag saknar Raya förstås, som Christian tagit hand om idag också, men det är tvunget för mig i såna här perioder att vara kvar i stan 1-3 dagar i veckan för att komma ikapp.

Jag har haft sån härlig vardagskänsla idag, trots att det var kolsvart och duggregnade när jag gick ifrån kontoret runt halv sex så promenerade jag genom hela stan innan jag hoppade på vagnen de sista hållplatserna hem. Nu tänkte jag göra det mysigt här hemma med tända ljus, musik, god middag och sedan ta tag i både plugget och bokföringen ifrån favorithörnet i soffan <3

Imorgon startar jag dagen tidigt i stallet, då får jag äntligen pussa på den här gula sammetsmulen igen. 

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.